Med 13. in 17. majem 2013 na Univerzi na Primorskem poteka prvi mednarodni teden Univerze na Primorskem, katerega namen je omogočiti vpogled v delovanje naše univerze visokošolskim učiteljem in strokovnim sodelavcem s partnerskih univerz. V Koper tako prihaja več kot 30 visokošolskih učiteljev in strokovnih sodelavcev, ki jih bodo gostile univerza in njene članice.

Fakulteto za management bo obiskalo kar 13 gostov, 5 visokošolskih učiteljev, ki prihajajo iz Avstrije, Finske, Poljske, Turčije in Velike Britanije, ter 8 strokovnih sodelavcev, ki prihajajo iz Francije, Grčije, Poljske, Portugalske in Turčije. Visokošolski učitelji se bodo z gostujočimi predavanji vključili tudi v izobraževalni proces, gostujoči strokovni sodelavci pa bodo imeli možnost predstaviti domače univerze in izmenjati izkušnje s strokovnimi sodelavci na naši fakulteti.

Poleg tega bo univerza zanje pripravila številne dejavnosti: kratek tečaj slovenščine, voden ogled Kopra, ogled razstave mozaikov dr. Boštjana Žvanuta, ekskurzijo v sečoveljske soline …

Program in dodatne informacije so objavljene na spletni strani Univerze na Primorskem.

Sorodne novice:

(Skupno 29 obiskov, 1 današnjih obiskov)