Obveščamo in vabimo vas k udeležbi na Mladinstivalu, festivalu mladinskega dela, ki bo potekal na Ljubljanskem gradu 31. maja 2013. Gre za osrednji mladinski dogodek, ki bo proslavil dosežke mladinskega sektorja in programov EU za mlade. V primeru slabega vremena bo prireditev v grajskih dvoranah.

Festival mladinskega dela se bo pričel ob 11. uri s posvetom o novem programu na področju izobraževanja, usposabljanja in mladine, sledilo bo izobraževanje za predstavnike občin, mladinskih svetov lokalnih skupnosti in mladinskih centrov. Ob 15. uri bo debata med mladimi in evropskimi poslanci, ob 17.uri pa bodo festival uradno otvorili direktor nacionalne agencije programa Mladi v akciji Janez Škulj, direktor Urada RS za mladino Peter Debeljak in minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo. Minister bo podelil tudi državna priznanja, ki so zahvala mladinskemu sektorju za prispevek k družbenem razvoju. Uradni otvoritvi sledi zabaven kulturni program. Omenjene dogodke bodo spremljale številne delavnice, predstavitve in razstave, ki bodo s svojo vsebino zapolnjevale grajsko dvorišče. 

Več informacij najdete tudi na spletni strani www.etm.si in na Facebooku www.facebook.com/mladivakciji.
Organizacije, ki se želite na festivalu predstaviti, pa tega še niste naredile, čimpreje kontaktirajte nacionalno agencijo programa Mladi v akciji, zavod Movit.

(Skupno 21 obiskov, 1 današnjih obiskov)