Nacionalna agencija programa Mladi v akciji je izdala novo publikacijo z naslovom: Uporaba dotacije iz programa EU Mladi v akciji: Pomoč prijaviteljem pri načrtovanju finančnega dela projektov. (pdf, 989 kb).

Publikacija je namenjena v prvi vrsti prijaviteljem in upravičencem, ki so odgovorni za finančno vodenje projektov. Bralca seznani z najpomembnejšimi dejstvi ureditve samega programa in opozori na pomembne podrobnosti, o katerih velja razmišljati tako med oblikovanjem projektnega predloga kot pri kasnejši izvedbi sprejetega projekta.

Publikacija na berljiv in informativen način razlaga in tolmači pravila, ki izhajajo iz Vodnika po programu Mladi v akciji, veljavnega za leto 2010, in modelov sporazumov z upravičenci za leto 2010, upoštevana je tudi Finančna uredba iz leta 2002, ki velja za splošni proračun Evropske unije. Uporaba dotacije iz programa EU Mladi v akciji vsebuje koristne informacije za vse, ki so neposredno odgovorni za izvajanje projekta, zato je nepogrešljivo branje tekom oblikovanja in izvajanja projekta.

Več MOVIT

(Skupno 11 obiskov, 1 današnjih obiskov)