Na Mladinskem svetu Slovenije (MSS) že dve leti deluje Bazen trenerjev. Ker ga želijo ohranjati vitalnega, skrbeti za njegov kontinuiran in dolgoročni razvoj, dvigovati kvaliteto neformalnega izobraževanja v Sloveniji in hkrati povečati nabor različnih znanj, objavljajo nov razpis za pridobitev statusa »trener / trenerka MSS« in s tem članstvo v Bazenu trenerjev MSS. Vabijo vse izkušene trenerke in trenerje, da se prijavite!

Trenerje največkrat vidite v vlogi izvajalcev usposabljanj in seminarjev, lahko pa so tudi fasilitatorji, mentorji, pripravljalci gradiv ter organizatorji oz. voditelji drugih aktivnosti. Od kandidatov pričakujejo, da so aktivni v mladinskem organiziranju, imajo izkušnje z vodenjem aktivnosti ter opravljeno usposabljanje za trenerje.

Prijave pošljite na e-naslov prijave@mss.si ali po pošti do vključno 31. januarja 2011. Komisija bo preučila ustreznost kandidatov in jih obvestila o rezultatih do 9. februarja 2011. Vse podrobnosti najdete v razpisu, kjer je tudi prijavnica.

Vir: MSS, 12. 1. 2011

(Skupno 22 obiskov, 1 današnjih obiskov)