Webinar “Uvod v eTwinning in njegove priložnosti”, ki je potekal od 30. septembra do 4. oktobra 2013 je prvi iz serije šestih webinarjev. V Učnem laboratoriju si lahko ogledate posnetke in predstavitev, ki je bila uporabljena na srečanjih v živo.

Gradiva so še prav posebej zanimiva za vse novince v skupnosti oziroma za vse tiste, ki se do sedaj niso uspeli seznaniti s številnimi priložnostmi za profesionalni razvoj, ki jih nudi eTwinning. Vsa gradiva in glavne rezultate webinarja si lahko ogledate tukaj.

Webinarji eTwinning nudijo učiteljem novo priložnost za sodelovanje v spletnem stalnem strokovnem izpopolnjevanju. Webinarji komunikacijo v živo združujejo z nekaterimi nespletnimi dejavnostmi, ki se odvijajo v Učnem laboratoriju. Koledar dogodkov in več informacij si lahko ogledate na portalu eTwinning.

Ne pozabite, da se bo povezava s pomočjo katere se lahko prijavite pojavila na vašem Namizju le nekaj dni pred začetkom webinarja. Po končanem webinarju vam bodo vsa gradiva na voljo v Learning Lab (Učnem laboratoriju).

Vir: SIO, 4. 11. 2013

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)