Vzgojitelji predšolskih otrok in učitelji prve in druge triade osnovnih šol, vljudno vabljeni na letno nacionalno konferenco eTwinning KONFeT “eTwinning z roko v roki z Erasmus+”, ki bo potekala v sredo, 13. decembra 2017 v hotelu Radisson Blu Plaza Hotel (Bratislavska cesta 8, Ljubljana).

Dogodek, ki ga organizira CMEPIUS, v vlogi Nacionalne svetovalne službe eTwinning, bo osredotočen na spodbujanje kakovosti evropskih šolskih in predšolskih projektov ter projektnega načrtovanja v programih eTwinning in Erasmus+. Pri tem bo posebna pozornost namenjena podpori šolskih partnerstev in projektov mobilnosti osebja Erasmus+ (projekti mobilnosti KA1, šolska partnerstva KA2) s pomočjo portala eTwinning). 

Zakaj izbrana tema?

Z organizacijo konference na izbrano temo želijo usposobiti pedagoške delavce vrtcev in osnovnih šol za pripravo kakovostnih mednarodnih projektov eTwinning in Erasmus+, ki bodo dosegali učinke tako v sklopu izobraževalne institucije prijaviteljice kot tudi širše. Ob tem želijo poudariti pomen povezovanja in sinergije eTwinninga in Erasmus+ programov.

Kaj pripravljajo za vas?

Pridružite se in podrobno spoznajte: platformo eTwinning, priložnosti v okviru programa Erasmus+, možnost povezovanja/podpore/nadgradnje Erasmus+ KA1 in KA2 aktivnosti z eTwinningom, primere dobrih praks ter proces kvalitetno načrtovanje projekta in projektni management.

Prijave bodo zbirali v oktobru 2017. Sledite objavam na njihovih socialnih medijih in spletnih straneh.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

 

Vir: CMEPIUS, 6. 9. 2017

(Skupno 17 obiskov, 1 današnjih obiskov)