Ministrstvo RS za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo in Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanje (CMEPIUS) v okviru projekta »Nacionalne skupine bolonjskih ekspertov 2011–2013 – Slovenija« vabita na Nacionalni posvet o visokem šolstvu 2012 na temo diverzifikacije visokega šolstva, ki bo v sredo 15. februarja 2012.

Posvet, ki obravnava enega izmed štirih instrumentov za uresničevanje Nacionalnega programa visokega šolstva 2011–2020, je smiselno nadaljevanje preteklih posvetov in  je namenjen vsem deležnikom na področju visokega šolstva.

Teoretična izhodišča in sistematičen pregled osrednje tematike letošnjega posveta bosta v dopoldanskem delu predstavila vabljena eksperta:

Prof. dr. Ulrich  Teichler z Mednarodnega centra za raziskave s področja visokega šolstva v Kasslu v Nemčiji (International Centre for Higher Education Research, INCHER-Kassel) in Thomas Estermann z Zveze evropskih univerz (European University Association)

Lokacija Nacionalnega posveta o visokem šolstvu 2012, uradno vabilo, natančnejši program in registracijski obrazec bodo objavljeni v kratkem na spletni strani projekta »Nacionalne skupine bolonjskih ekspertov«.

Vir: CMEPIUS, 5. 1. 2012

 

(Skupno 17 obiskov, 1 današnjih obiskov)