Na spletišču Centra RS za poklicno izobraževanje je objavljen poziv k načrtovanju sodelovanja v programu Dvig poklicnih kompetenc učiteljev že za novo šolsko leto, in sicer v mesecu septembru in oktobru!

Vaše prispele prijave v aktualnem Javnem razpisu bodo odpirali samo še 30. 6. 2017. Vaše vloge lahko pošljete do 12. ure tega dne, na elektronski naslov: vanja.meserko@cpi.si.

  • Program je namenjen učiteljem strokovnih modulov (strokovne teorije in praktičnega pouka) ter drugim strokovnim delavcem (organizatorji praktičnega izobraževanja, organizatorji praktičnega usposabljanja z delom) srednjih poklicnih in strokovnih šol.
  • Program se izvaja v obliki krožnega zaposlovanja, kar pomeni usposabljanje učitelja oz. strokovnega delavca pri delodajalcu in njegovo ustrezno nadomeščanje v šoli s strokovnjakom iz podjetja oz. brezposelno osebo.
  • Usposabljanje traja strnjeno 2 ali 4 mesece v izbranem podjetju, kjer ima učitelj možnost osvežiti obstoječa in pridobiti novih znanja, spretnosti in kompetence.
  • Na spodnji povezavi najdete izčrpnejše informacije o programu, Javnem razpisu ter razpisno dokumentacijo: http://www.cpi.si/mednarodno-sodelovanje/ess-mizs.aspx
  • Za kakršnakoli vprašanja so na Centru RS za poklicno izobraževanje na voljo in vse zainteresirane vljudno vabijo, da pokličete Vanjo Meserko (01 58 64 262) za dodatna pojasnila v zvezi s programom.

V poletnih mesecih bo objavljen nov javni razpis, ki bo omogočal prijave za naslednja leta. Spremljajte družbena omrežja (FBTwitter) in spletni strani CPI.

Vir: Center RS za poklicno izobraževanje, 14. 6. 2017

(Skupno 17 obiskov, 1 današnjih obiskov)