Na spletišču Univerze v Ljubljani je dne 14. 5. 2014 objavljena napoved objave javnega razpisa za kandidate za mlade raziskovalce v letu 2014:

Predvideni datum objave: ponedeljek, 2. 6. 2014

Predvideni datum zaključka: ponedeljek, 23. 6. 2014

E-pošta: R-R@uni-lj.si

Objava razpisa: celoten razpis bo objavljen na internetni strani UL, predvidoma tudi na zavodu RS za zaposlovanje.

Kandidatom, ki se nameravajo prijaviti na javni razpis svetujejo, da spremljajo obvestila o razpisu na naših spletnih straneh, predvsem v predvidenem terminu za razpis.

OPOZORILO:

Kandidati, ki bodo kandidirali na tem razpisu, se morajo pravočasno posebej prijaviti tudi na Razpis za vpis v doktorske študijske programe v študijskem letu 2014/2015. Razpis je objavljen na spletni strani Univerze v Ljubljani www.uni-lj.si. Rok za vpis v vse doktorske študijske programe je že v teku.

Prijavni roki se od študijskega programa do študijskega programa razlikujejo in so določeni v razpisnem besedilu pri vsakemu doktorskemu študijskemu programu posebej.

Kandidati, ki se ne bodo prijavili na Razpis za vpis v doktorske študijske programe 3. stopnje, se kasneje ne bodo mogli vpisati v doktorski študijski program 3. stopnje. Takih kandidatov ARRS ne bo financirala kot mlade raziskovalce, čeprav bodo izbrani na razpisu za mlade raziskovalce.

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)