Imate dobro spletišče? Morda celo še boljše spletišče? Ali celo odlično spletišče? Potem je skoraj nujno, da ga na široko predstavite in sodelujete v tekmovanju za NETKO 2017.

GZS kot lastnik nagrade Netko in Register.si kot skrbnik slovenske nacionalne domene s to nagrado komunicirata slovensko spletno identiteto, podpirata domače spletne projekte in osebnosti ter hkrati spodbujata rabo nacionalne domene .si.

Za razliko od ostalih predvsem marketinško usmerjenih tekmovanj s tega področja se nagrada Netko repozicionira kot jagodni izbor slovenskega spletnega komuniciranja, promocijo zanimivih in koristnih projektov in spletnih osebnosti. Slovenski splet že davno niso samo projekti oglaševalskih agencij, temveč je na spletu zrastel bogat ekosistem spletnih projektov, ki si zaslužijo širšo prepoznavnost.

Razpis za nagrado Netko 2017 tako obsega:

  • razpis za najboljše spletišče v posamezni kategoriji ter
  • inovativno in uporabno mobilno aplikacijo.

.si za šolo?

Med tekmovalnimi kategorijami je tudi .si za šolo?, ki je namenjena slovenskim vzgojno-izobraževalnim zavodom. Nagrado bo v kategoriji prejel vzgojno-izobraževalni zavod, ki se najbolj trudi za svojo spletno prisotnost, kjer komunicira z učenci ali dijaki, starši ter drugimi javnostmi. Na ta način dokazujemo, da tudi slovenski vzgojno-izobraževalni zavodi soustvarjajo in predstavljajo pomemben del slovenskega svetovnega spleta.

Čas za prijavo je do 31. januarja 2018. Vabljeni, da sodelujete s svojimi vsebinami in predstavite svoje delovanje na spletu

Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe interneta kot komunikacijsko-poslovnega orodja in dvig kakovosti in inovativnosti spletnih in mobilnih rešitev na različnih tematskih področjih. Nagrado podeljujeta Register .si domene in Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje za informatiko in telekomunikacije.

Več o tekmovanju, prijavi in sprotne informacije pa najdemo tukaj.

netko_600

Vir: SIO, 6. 12. 2017

(Skupno 21 obiskov, 1 današnjih obiskov)