Konec septembra 2015 je po združitvi InfoNet-a in LLinE začela izhajati spletna revija European lifelong Learning Magazine – Elm. Brezplačna revija o vseživljenjskem učenju in izobraževanju odraslih je medij evropskih razsežnosti z razvejano mrežo dopisnikov. Izdaja jo  Finska fundacija za vseživljenjsko učenje (Kansanvalistusseura, the Finnish Lifelong Learning Foundation) v sodelovanju s partnerji: Nemškim inštitutom za izobraževanje odraslih (Deutsches Institut für Erwachsenenbildung –  DIE), Evropskim združenjem za izobraževanje odraslih (European Association for the Education of Adults – EAEA), Katoliškim izobraževanjem odraslih Nemčija (Katholische Erwachsenenbildung Deutschland – KEB Deutschland) in Danskim združenjem za izobraževanje odraslih (Dansk Folkeoplysnings Samråd – DFS). 

Ciljna skupina so strokovnjaki v izobraževanju odraslih tako v Evropi kot zunaj nje. Glavni bralci so vzgojitelji, zagovorniki in delavci v organizacijah za izobraževanje odraslih; tudi nosilci odločanja in znanstveniki bodo našli v reviji zanimive vsebine. 

Vabimo vas, da obiščete prenovljeno spletno stran Elm Magazine, kjer vas že čakajo zanimivi članki o novih oblikah aktivnega državljanstva (New Forms of Citizenship).

Vir: ACS, 5.4.2017

(Skupno 30 obiskov, 1 današnjih obiskov)