Vlada Republike Slovenije se bo v torek, 8. marca 2022, mudila na delovnem obisku v severnem (S) delu Osrednjeslovenske statistične regije. Obiskala bo 11 občin, in sicer Kamnik, Komendo, Vodice, Medvode, Mengeš, Trzin, Domžale, Dol pri Ljubljani, Moravče, Lukovico in Ljubljano.

Obiski Vlade Republike Slovenije v Osrednjeslovenski regiji – severni del so se z obiskom ministrice prof. dr. Simone Kustec na Univerzi v Ljubljani začeli že v petek, 4. marca. Izjavo za medije bo ministrica prof. dr. Simona Kustec podala v torek, 8. marca, ob 12. uri pred Športno dvorano Medvode. Ob 18. uri bo ministrica obisk sklenila na javni tribuni, na kateri se Vlada Republike Slovenije sreča z župani, gospodarstveniki in drugimi nosilci razvoja v regiji. Javna tribuna bo v Domu kulture Kamnik.

Zaključno srečanje bo odprto za medije. Prenos zaključnega srečanja bo mogoče spremljati v neposrednem prenosu na spletnem mestu in na vladnih družbenih omrežjih.

Obiske bodo 7. in 8. 3. 2022 v Osrednjeslovenski regiji – severni del opravili še državni sekretarji Marjan Dolinšek, Damir Orehovec in dr. Mitja Slavinec.

Vir in več informacij: MIZŠ, marec 2022, MK, 8. 3. 2022 in Vlada RS, 4. 3. 2022

(Skupno 59 obiskov, 1 današnjih obiskov)