Andragoški center Slovenije vabi predlagatelje, da se udeležijo javnega razpisa, s katerim zbirajo predloge za podelitev Priznanj za promocijo učenja in znanja odraslih za leto 2017. Razpis je odprt od 15. septembra do 14. oktobra 2017.

Priznanja, ki so predmet tega razpisa, se podeljuje v treh kategorijah:
1. posameznikom za posebne dosežke na področju vseživljenjskega učenja;
2. skupinam za posebne dosežke na področju vseživljenjskega učenja;
3. ustanovam, podjetjem ali lokalnim skupnostim za posebne strokovne ali promocijske dosežke ter za dosežke pri bogatitvi lastnega znanja in znanja drugih.

V vseh treh kategorijah bo podeljenih skupno 5 priznanj. Portreti dobitnikov bodo predstavljeni v videu, tiskanih medijih in prek spleta.

Predlagatelji so lahko: državljani RS, Slovenci v zamejstvu in izseljenstvu, skupine, društva, ustanove ali družbe v RS, zamejstvu in izseljenstvu ter lokalne skupnosti v RS. Pravilnik o podeljevanju priznanj ACS (.pdf

Predloge lahko oddate v tiskani obliki na obrazcu za prijavo, ki je v času trajanja razpisa objavljen na tej spletni strani.

Predloge sprejemajo do 14. oktobra 2017 (velja tudi poštni žig s tem datumom).

Predloge na tiskovinah in priloge pošljite v zaprti ovojnici s pripisom Za Priznanja ACS 2017, na naslov: Andragoški center Slovenije, Šmartinska 134a, 1000 Ljubljana.

Razpis je dostopen na strani TVU.

(Skupno 58 obiskov, 1 današnjih obiskov)