Od 3. aprila 2013 se lahko preko spletne strani prijava.sirikt.si lahko prijavite na Mednarodno konferenco SIRikt 2013. Kotizacije ni, prijava pa bo odprta do zapolnitve prostih mest, zato vas vabijo, da se čim prej prijavite.

Na konferenci Arnes 2013, katere tema je mobilnost uporabnikov (program konference), bo potekala v sredo, 15. maja 2013, v Hotelu Kompas v Kranjski Gori. Na njej lahko pričakujete kopico zanimivih predavanj ter prijetno druženje s sodelavci Arnesa in vašimi kolegi. Več o sami konferenci, ki bo tudi letos potekala v okviru multi-konference SIRikt, si lahko preberete na konferenčni spletni strani, za dodatna pojasnila o sami Konferenci Arnes 2013 pa so vam na razpolago na elektronskem naslovu info(at)arnes.si.

Konferenca Na poti k e-kompetentni šoli – UTRTE POTI VODIJO V PRIHODNOST bo potekala v četrtek in petek, 16. in 17. maja 2013, prav tako v Kranjski Gori. Namenjena je prikazu standarda e-kompetentnega učitelja. Razvojno in raziskovalno delo ter rešitve, izobraževanja in primeri iz prakse bodo prikazani v skladu z opisom posamezne e-kompetence iz katerih izhajajo tudi tematske steze in prispevki v njih.

Konferenco bo sicer sestavljalo pet dogodkov:

Vir: Arnes, 4. 4. 2013 in spletna stran SIRikt

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)