CMEPIUS vas vabi na tri kontaktne seminarje z bogatim programom, ki so lahko odlična odskočna deska za vaše mednarodne projekte.

Prvi je namenjen začetnikom v Erasmus+ programih in bo izveden kot usposabljanje za vzpostavitev manjših partnerstev za tiste, ki delate z ranljivimi ciljnimi skupinami. »First step first« bo od 3. do 9. septembra v Bukarešti. Posebnost tega dogodka je, da boste imeli tudi po dogodku spletna srečanja za dodatno pomoč. Na voljo so 3 mesta (1 za splošno šolsko izobraževanje, 1 za poklicno in strokovno izobraževanje in 1 za splošno izobraževanje odraslih).

Za šolnike, ki že imate nekaj izkušenj in sodelujete v projektih vključevanja, priporočajo TCA seminar »Digital inclusion in school education«, ki bo od 12. do 14. oktobra v Budimpešti. Na voljo sta 2 mesti za splošno šolsko izobraževanje.

Dogodek, namenjen kombinirani mobilnosti »Blended mobilities as a means of improving study programmes«, pa bo od 19. do 21. oktobra v Bratislavi. Zbrali se bodo začetniki in izkušeni v tovrstni mobilnosti, vzpostavili nove kontakte in spoznali številne primere dobrih praks. Na voljo je 1 mesto za splošno šolsko izobraževanje in 1 mesto za poklicno in strokovno izobraževanje.

Prijave za vse tri dogodke sprejemajo do 27. junija 2022.

Vir in več informacij: CMEPIUS, 10. 6. 2022

(Skupno 29 obiskov, 1 današnjih obiskov)