Od danes dalje pa vse do 19. maja se lahko prijavite na 5. konferenco o razvoju kadrov »Skupaj nad izzive jutrišnjega dne«, ki bo potekala 24. – 25.maja 2017 v kongresnem centru Termana Laško. Na dvodnevnem dogodku bodo z zanimivimi gosti govorili o upravljanju s starejšimi zaposlenimi, medgeneracijskemu sodelovanju in vodenju. (Konferenci je podporo izkazal tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor kot njen častni pokrovitelj.)

Prvi dan konference bodo govorili o kadrovskih izzivih in spremembah na področju trga dela v slovenskem in evropskem prostoru ter možnih prilagoditvah nanje, o pomembnosti vlaganja v kompetence kadrov. Posebno pozornost bodo namenili upravljanju s starejšimi zaposlenimi, medgeneracijskemu sodelovanju in vodenju. 

Nadvse zanimiva bo okrogla miza, kjer bodo priznana slovenska podjetja predstavila svoje izkušnje in  prakse s področja kadrovskega upravljanja starejših zaposlenih.

Drugi dan konference bo v celoti namenjen delavnicam. Izbirali boste lahko med 5 celodnevnimi delavnicami. Vodili jih bodo priznani strokovnjaki, ki bodo poskrbeli za praktični vidik aktualnih vsebin, predstavljenih na prvem dnevu konference.

Prijavite se lahko prek spletne prijavnice, najkasneje do petka, 19. 5. 2017. Udeležba na konferenci je brezplačna. Število mest je omejeno. Konference se je mogoče udeležiti oba dneva skupaj ali samo posamezni dan.

Več informacij o konferenci najdete tukaj

Vir: Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS, 5. 5. 2017

(Skupno 11 obiskov, 1 današnjih obiskov)