Zveza društev pedagoških delavcev Slovenije vas vabi, da se udeležite okrogle mize, na kateri bo tekla beseda o

DELOVNI VERZIJI OSNUTKA PREDLOGA ZAKONA O USMERJANJU OTROK S POSEBNIMI POTREBAMI (ZUOPP-UPB1), ki jo je pripravilo Ministrstvo za šolstvo in šport.

V Vabilu ZDPDS je zapisano:

“Okroglo mizo sklicujemo, ker menimo, da moramo v strokovni razpravi obravnavati Delovno verzijo osnutka predloga zakona o usmerjanju otrok s posebnimi potrebami, in se do nekaterih predlaganih rešitev strokovno opredeliti. Ministrstvo ob objavi gradiva opozarja, da gre za delovno gradivo predloga zakona, ki še ni v fazi usklajevanja

Na okroglo mizo vabimo predstavnike Ministrstva za šolstvo in šport RS, da nam uvodoma predstavijo predlagane spremembe in njihove pričakovane učinke. Vabimo strokovnjakinje in strokovnjake, ki se ukvarjate s preučevanjem področja vzgoje in izobraževanja otrok s posebnimi potrebami, predstavnike in predstavnice strokovnih združenj in predstavnike sindikata, novinarke in novinarje ter seveda vse ostale, ki vas zanima področje vzgoje in izobraževanja otrok s posebnimi potrebami v našem prostoru. Vabimo vas, da na okrogli mizi predstavite svoja strokovna stališča v zvezi s predvidenimi spremembami.”

Okrogla miza bo v četrtek, 7. januarja 2009, ob 16.00 uri v Ljubljani, Tržaška cesta 2, poslovna stavba, I. nadstropje levo, sejna soba.

Vir>>SVIZ

(Skupno 17 obiskov, 1 današnjih obiskov)