Na spletišču Kariernih centrov Univerze v Ljubljani je z dne 14. 5. 2014 objavljeno vabilo na predstavitev spletnega podjetniškega seminarja – Erasmus Online Entrepreneurial Course, ki bo na Fakulteti za računalništvo in informatiko v četrtek 15. 5. 2014 ob 16. v sobi P4. Dogodek organizira mednarodni konzorcij projekta FLITE ter podjetje XLAB.

Glavni govorec Börje Hansson, strokovnjak s področja eUčenja z uporabo novih tehnologij, bo skupaj s partnerji predstavil projekt FLITE, ki bo povezoval podjetnike in akademike, omogočil razvoj poslovnega modela po Osterwalderju in sočasno metodo načrtovanja CCD (ConCurrent Design).

V okviru projekta FLITE bo z uporabo aplikacij IKT vzpostavljen sistem spletnega usposabljanja za podjetnike, študente in druge strokovnjake v istem virtualnem prostoru, ob istem času. Tako bo omogočeno enostavno razvijanje poslovnega načrta ali sprejemanje odločitev. Obenem bo nemoteno potekal prenos znanja, povečala pa se bo tudi podjetniška ozaveščenost na eni in na drugi strani.

(Skupno 14 obiskov, 1 današnjih obiskov)