Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) na podlagi ugotovitve o prenehanju mandata dveh (2) članov Sveta RS za visoko šolstvo poziva vse zainteresirane kandidate, da se prijavijo na razpisani mesti. Kandidatura mora vsebovati: prijavo oz. motivacijsko pismo, življenjepis kandidata in originalno potrdilo o vpisu v tem študijskem letu. Kandidatura brez katere od navedenih prilog se šteje za nepopolno.

Rok za oddajo kandidatur je četrtek, 8. december 2010. Kandidatura se pošlje po priporočeni pošti na naslov: Študentska organizacija Slovenije, Dunajska 51, 1000 Ljubljana IN po elektronski pošti na naslov: info@studentska-org.siE-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript (s pripisom: Svet za visoko šolstvo). Nepopolne ali prepozno prispele kandidature se zavrže.

Pogoj za predlaganje v imenovanje je popolna kandidatura in uspešno opravljen razgovor pred strokovno komisijo. Razgovori bodo potekali v prostorih Študentske organizacije Slovenije (Dunajska 51, Ljubljana) po zaključku prijavnega roka. Kandidati, ki bodo oddali popolne in pravočasne kandidature, bodo vabljeni na razgovor.

Vir in zakonska podlaga: ŠOS, 1. 12. 2010

(Skupno 23 obiskov, 1 današnjih obiskov)