Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije (MFDPŠ) vas vabi na pedagoško delavnico Učiteljeva vloga v vzgoji in izobraževanju za trajnostni razvoj (VITR), ki bo v sredo, 24. aprila 2013, med 16.30 in 18.30 na MFDPŠ, Mariborska cesta 7, Celje.

Delavnico bo vodil Phil Smith, NSW (New South Wales) Sustainability Education Program Manager, iz Avstralije. Namen delavnice je spoznavanje avstralskega šolskega sistema in vključenost vzgoje in izobraževanja za trajnostni razvoj (VITR) v njihov nacionalni kurikulum. Avstralija je na področju projektnega dela v okviru VITR med vodilnimi državami na svetu.

Cilj delavnice je prepoznati in definirati vlogo učitelja v globalni šoli s poudarkom na vzgoji in izobraževanju za trajnostni razvoj. Delavnica bo tudi priložnost za prenos znanja in izkušenj med avstralskim in slovenskimi strokovnjaki na področju VITR in globalnega izobraževanja.

Udeležba na delavnici je brezplačna in bo potekala v angleškem jeziku. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu do 15. aprila 2013 oz. do zapolnitve mest.
Na povezavah lahko najdete vabilo in prijavnico.

Vir: MFDPŠ, 8. 4. 2013

(Skupno 29 obiskov, 1 današnjih obiskov)