Oddelek za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani tudi v letošnjem študijskem letu za svoje diplomante organizira Pedagoško-andragoške dneve – PAD 2011, ki bodo 27. in 28. januarja 2011 na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Organizatorji so za PAD 2011 izbrali tematski naslov Udejanjanje načela individualizacije v vzgojno-izobraževalni praksi: ali smo na pravi poti?. V zadnjih letih so na Pedagoško-andragoških dnevih razpravljali o različnih izzivih, s katerimi se pedagogi in andragogi soočajo ob procesih globalizacije, migracij, staranja prebivalstva in drugih spremembah, ki jim lahko sledimo v slovenskem in mednarodnem okolju in pomembno vplivajo tudi na področje vzgoje in izobraževanja. Po lanski evalvaciji in sugestijah udeležencev, so se organizatorji tega strokovnega dogodka odločili, da bodo večjo težo letošnjega srečanja namenili vprašanju, kako na te izzive odgovoriti v praksi.

Vabijo vas, da svoje kritične refleksije, projekte, didaktične pristope in modele, s katerimi imate pozitivne izkušnje, delite z njimi in jih predstavite na PAD 2011. Predstavitve lahko potekajo v obliki krajših predavanj, plakatov ali s sodelovanjem na okrogli mizi. Prispevki, ki so lahko dolgi do 8000 znakov, bodo objavljeni tudi v zborniku. Prispevke lahko pošljete do 5. novembra na enega izmed naslovov, navedenih v prvem obvestilu o PAD 2011 (*.doc).

Vir: ACS, 1. 10. 2010

(Skupno 27 obiskov, 1 današnjih obiskov)