Na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani bomo 15. 4. 2014, od 16.00 do 18.00, izvedli dan odprtih vrat.

Osnovni cilj našega srečanja z vami je, da vas spodbudimo k zaključku študija, ki ste ga opravljali na naši fakulteti. Želimo vas spomniti, da študijske programe, v katere ste bili vpisani v 1. letnik pred letom 2009/10, lahko zaključite do 30. 9. 2016. Po tem datumu ne bo več mogoče zaključiti programa, v katerega ste bili vpisani.

Na dan odprtih vrat vas bodo sprejeli visokošolski učitelji in asistenti, pri katerih se boste lahko pozanimali o vaših obveznostih, ki vam manjkajo do zaključka študija. Na voljo vam bodo tudi delavci referata, pri katerih boste prejeli vse potrebne informacije glede postopkov, ki jih morate izpeljati pred zaključkom študija. Npr. če ste študij prekinili za več kot dve leti, boste morali vložiti prošnjo za dokončanje prekinjenega študija.

V kolikor bi želeli stopiti v kontakt z učitelji ali asistenti že pred dnevom odprtih vrat, to lahko storite tudi v času govorilnih ur. Termini so objavljeni na spletni strani Pedagoške fakultete, rubrika Urniki in govorilne ure.

Tudi nam bo v veliko zadovoljstvo, če boste začeti študij na naši fakulteti tudi uspešno zaključili!

Vljudno vabljeni in lep pozdrav,
Janez Krek
dekan

Vir: PeF UL, 18. 3. 2014

(Skupno 12 obiskov, 1 današnjih obiskov)