Nov rok za oddajo natečajev na konferenci SIRikt 2013 je ponedeljek, 22. 4. 2013. V sklopu konference SIRikt 2013 so razpisani naslednji natečaji:

  • Hoja po RobuNatečaj naj prikaže inovativne, “mejne”, ustvarjalne in kreativne metode poučevanja ter popularizacijo računalništva in informatike kot zanimivo znanstveno vedo skozi film.
  • Igraje se učim Namen in cilj natečaja je vzpodbujanje kreativnosti pri razvoju računalniško podprtih izobraževalnih iger, ki se skladajo s primernim okoljem starostnih skupin.
  • Izven zidov učilnicZ natečajem bi radi izvedeli ali izobražujete s pomočjo socialnih omrežij ali uporabljate socialna omrežja za promocijo oz. nadgradnjo odnosov s svojimi učenci in njihovimi starši.
  • Preusmerimo pozornost od danes na jutriNatečaj združuje različne komponente (besedo, zvok, sliko, kolaž, fotomontažo in računalniško obdelavo) v eno, celovito zgodbo, ki bo prikazovala predstavo avtorja (ali skupine avtorjev) o prihodnosti. 
  • Nacionalne nagrade eTwinning – Zlati kabel 2013Nagrada “Zlati kabel” je priznanje za odlično opravljeno delo učiteljev, učencev in šol, ki sodelujejo v mednarodnih šolskih sodelovalnih projektih eTwinning. Prijavni obrazec in merila izbora so objavljeni na spletni strani CMEPIUSa.

Več o natečajih na strani SIRikt – natečaji.

Vir: SIO, 12. 4. 2013

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)