4. 12. 2017 so na CMEPIUS-u skupaj z Ministrstvom RS za izobraževanje, znanost in šport v hotelu InterContinental podelili že tradicionalne nagrade jabolka kakovosti. Prav letos, ko praznujemo 30. obletnico programa Erasmus+, so prvič podelili nagrade v programu Erasmus+.

Nagradili so institucije, kjer so učinki sodelovanja v programih in iniciativah EU presegli zgolj doseganje zastavljenih ciljev in rezultatov posameznega projekta. Nacionalna priznanja jabolka kakovosti so podelili zgodbam uspeha v programu Erasmus+ za vsa področja izobraževanja, prvič pa smo podelili jabolka kakovosti tudi v kategoriji posebni dosežki. Nagrajene so bile zgodbe, ki navdušujejo in širijo obzorja, stopajo iz utečenih okvirov, izboljšujejo kakovost posameznikovega dela ter poudarjajo pomen sodelovanja in skupnih vrednot.

Priznanja je dobitnikom izročila ministrica dr. Maja Makovec Brenčič, program pa so z glasbenimi nastopi popestrili učenci Otroškega pevskega zbora OŠ Dante Alighieri iz Izole ter dijaški kvintet Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana.

Več o dobitnikih priznanj in opise nagrad po kategorijah najdete tukaj.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Vir: CMEPIUS, 5. 12. 2017

(Skupno 13 obiskov, 1 današnjih obiskov)