Na spletni strani Urada RS za mladino je objaveljana novica o podpisu pogodbe za sofinanciranje projekta izgradnje Mladinskega kulturnega centra s hotelom Radlje ob Dravi.

Minister za šolstvo in šport dr. Igor Lukšič in direktorica Javnega zavoda za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi mag. Martina Klobučar sta danes, 9. marca 2010, podpisala pogodbo o sofinanciranju projekta Mladinski kulturni center s hotelom Radlje ob Dravi.

Javni zavod za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi je bil izbran na Javnem razpisu za izbor operacij za sofinanciranje investicij v javno mladinsko turistično infrastrukturo, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v programskem obdobju 2007-2013. Javni razpis se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007 do 2013, razvojne prioritete Povezovanje naravnih in kulturnih potencialov, prednostne usmeritve Dvig konkurenčnosti turističnega gospodarstva. Gre za deseti projekt, ki se sofinancira v okviru omenjene operacije.

(Skupno 20 obiskov, 1 današnjih obiskov)