V petek, 24. 11. 2017, bo na Biotehniškem centru Naklo potekalo tematsko srečanje vseh, ki sodelujejo v mednarodnih projektih ERASMUS+ na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja.

Dogodek poteka v sklopu pobude Evropskega tedna poklicnih spretnosti 2017, ki je namenjena promociji in dvigu kakovosti poklicnega izobraževanja in usposabljanja.

Namen njihovega dogodka je povezati organizacije s področja poklicnega izobraževanja in usposabljanja, ki sodelujejo v programu Erasmus+ ter prek mednarodnega sodelovanja aktivno prispevajo k privlačnosti, kakovosti in dostopnosti poklicnega izobraževanja in usposabljanja.

Hkrati bo to priložnost za izmenjavo idej in dobrih praks ter informiranje o sistemskih spodbudah, ki podpirajo razvoj PIU na ravni organizacij in posameznikov – strokovnega osebja in učečih se. Posebni gosti dogodka bodo ECVET strokovnjakinja iz Avstrije, predstavnik Centra RS za poklicno izobraževanje ter ambasador programa Erasmus+ ob njegovi tridesetletnici  – gluhi novinar Bojan Mord.

Program in povezavo do spletno prijave najdete tukaj.

Lepo vabljeni!

Vir: CMEPIUS, 6. 11. 2017

(Skupno 35 obiskov, 1 današnjih obiskov)