ECPR (ECPR je kratica za European Consortium for Political Research, neprofitno organizacijo s sedežem v Angliji, v katero je včlanjenih približno 500 univerz.) in FDV UL organizirata že osmo leto zapored poletno šolo iz družboslovnih raziskovalnih metod in tehnik, ki bo v Ljubljani od 25. 7. do 10. 8. 2013. Lani je na tej šoli pod mentorstvom uveljavljenih raziskovalcev nova znanja pridobilo pribljižno 300 študentov iz vsega sveta.

Letos prvič omogočamo dodatne popuste za študente in zaposlene Univerze v Ljubljani (poleg dosedanjih članskih in količinskih popustov ter možnosti pridobitve štipendij ECPR).

Podroben opis 38-ih predmetov »8th Summer School in Methods and Tecniques« je na: http://www.ecpr.eu/Events/PanelList.aspx?EventID=16

Dodatni popusti za študente in zaposlene UL so: €20 za uvodne tridnevne predmete, €50 za vsak enotedenski predmet in €100 za dvotedenski predmet.

Prijava je mogoča preko MyECPR na: http://www.ecpr.eu, kjer si ustvarite uporabniški račun (UL je preko FDV članica ECPR). Za uveljavljanje dodatnih popustov ob prijavi pošljite epošto na sabina.otonicar@fdv.uni-lj.si.

Za dodatna pojasnila se lahko obrnete na predstavnika ECPR za Slovenijo in lokalnega akademskega koordinatorja poletne šole prof. dr. Sama Kropivnika (samo.kropivnik@fdv.uni-lj.si).

Vir: UL, 23. 4. 2013

(Skupno 24 obiskov, 1 današnjih obiskov)