Na spletišču ACS-a je z dne 20. 5. 2015 objavljena povezava na posebno izdajo revije Skillset and Match (.pdf, en), v kateri so predstavljeni dosežki poklicnega izobraževanja in usposabljanja v zadnjih 40 letih in prihodnji izzivi.

Številka prinaša članke evropskih politikov, med njimi: Martina Schulza, predsednika Evropskega parlamenta (Europe counting on Cedefop’s input), Yiannisa Boutarisa, župana Soluna (Planting seeds of change), Thomasa Händela, predsednika Odbora za zaposlovanje in socialne zadeve v Evropskem parlamentu (Using training systems for new pathways to jobs), Marianne Thyssen, evropske komisarke za zaposlovanje, socialne zadeve, strokovno usposobljenost in mobilnost delovne sile (Delivering results), in Jamesa Calleja, direktorja Evropski center za razvoj poklicnega izobraževanja in usposabljanja (European Centre for the Development of Vocational Training Cedefopa), ki se ozira na vlogo Cedefopa v prihodnje.

Če vas ob tem zanima še to, kako je bil Cedefop ustvarjen, kakšen je vpliv politike poklicnega izobraževanja in usposabljanja, kaj je Europass, pregled 40-letnega delovanja …, vabljeni k branju. 

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)