Zavod RS za šolstvo organizira strokovni posvet Fleksibilni predmetnik in aktualni izzivi osnovne šol, namenjen ravnateljem, učiteljem, svetovanlim in drugim strokovnim delavcem šol, ki bo 29. in 30. septembra v Podčetrtku, v  Termah  Olimia.
Namen strokovnega posveta je preučiti, kako je mogoče s fleksibilnim predmetnikom prispevati k učinkoviti zadovoljitvi aktualnih potreb in izzivov osnovne šole (dosežki osnovnošolcev na NPZ in v mednarodnih raziskavah); predstaviti monografsko publikacijo Fleksibilni predmetnik – priložnost za izboljšanje kakovosti vzgojno-izobraževalnega dela šol; demonstrirati primere šolskih praks, razvitih v zadnjih dveh letih v nekaterih OE Zavoda in medpredmetnih razvojnih skupinah, delujočih v okviru projekta ter v avtentičnem okolju organizirati pedagoške delavnice (raziskovalni in eksperimentalni pouk, terensko delo itn.), ki jih je v fleksibilnejši organizaciji dela lažje izvesti.
Kotizacije za udeležbo ni.
Na posvet se lahko prijavite na spletnem naslovu: http://www.zrss.si/posvetfleksibilni/ do 9. septembra 2011 oz. do zapolnitve razpoložljivih mest. Ob prijavi izberite tudi delavnico, v katero se želite vključiti.
 
 Vabilo (doc)
 Program (pdf)
Vir: ZRSŠ, 2. 9. 2011
 
 
(Skupno 12 obiskov, 1 današnjih obiskov)