Na spletni strani Centra za poklicno izobraževanje je z dne 25. 10. 2013 objavljeno vabilo na posvet z naslovom “Nacionalne poklicne kvalifikacije – druga pot do kvalifikacije”, ki bo 4. novembra na Brdu pri Kranju (program, pdf).

“Z namenom zagotavljanja še večje kakovosti v sistemu nacionalnih poklicnih kvalifikacij smo na Centru RS za poklicno izobraževanje v letošnjem letu pripravili analizo povpraševanja po poklicnih kvalifikacijah na trgu dela, pregled razvoja poklicnih kvalifikacij na področju izobraževanju in na področju certificiranja ter spremljavo sistema NPK na izbranih področjih.

V ta namen Center RS za poklicno izobraževanje organizira »Posvet o nacionalnih poklicnih kvalifikacijah – druga pot do kvalifikacije«, ki bo potekal 4. novembra 2013 na Brdu pri Kranju, kjer bomo vsem, ki kakor koli sodelujete pri razvoju ali izvajanju nacionalnih poklicnih kvalifikacij, predstavili rezultate omenjenih analiz in jih v diskusiji z vami dodatno ovrednotili za nadaljnjo implementacijo nacionalnih poklicnih kvalifikacij na trgu dela.”

Dodatek: Na strani CPI, 11. 11. 2013, so objavljena nekatera gradiva s posveta.

(Skupno 14 obiskov, 1 današnjih obiskov)