Zavod RS za zaposlovanje v okviru projekta Nacionalna koordinacijska točka za vseživljenjsko karierno orientacijo v sredo, 19. septembra 2012, organizira v Hotelu Mons, Pot za Brdom 4 v Ljubljani, Posvet o kakovosti v vseživljenjski karierni orientaciji. Ta se bo zaključil z okroglo mizo na isto temo.

Namen okrogle mize je pridobiti usmeritve za razvoj kakovosti v karierni orientaciji, ki je zelo pomembna tako za posameznika kot tudi za družbo, saj omogoča pridobivanje kompetenc, pomembnih za iskanje novih poklicnih možnosti ali za ohranjanje zaposlitve. Ob izgubi službe omogoča hitrejši prehod v zaposlitev in zmanjšuje osip iz izobraževanja v času šolanja, in ker deluje preventivno, jo države EU sistematično vključujejo v vse segmente izobraževanja.

Več informacij o tem, zakaj je karierna orientacija potrebna, bo na voljo v dopoldanskem plenarnem delu, ki se bo pričel ob 9. uri in kjer bodo gostili tudi mednarodne strokovnjake s tega področja, medtem ko se bo okrogla miza pričela ob 14. uri.

Podrobnejši program posveta

Več o posvetu

Vir: ZRSZ, 17. 9. 2012

(Skupno 8 obiskov, 1 današnjih obiskov)