V ponedeljek, 17. oktobra 2016, bo za vse članice Univerze v Ljubljani organiziran posvet Razvoj alumnov na Univerzi v Ljubljani. Dogodek bo na Ekonomski fakulteti. Vabljeni pristojni prodekani na članicah, tajniki in/ali strokovni sodelavci, ki so vključeni v razvoj alumnov, ter ostalim zaposlenim z izkušnjami in predlogi za razvoj.

Na posvetu bomo spregovorili o tem, zakaj sploh želimo ali moramo imeti alumni, koliko smo pripravljeni investirati časa in denarja zanj, kaj lahko ponudimo članom alumni klubov, kaj lahko pričakujemo od delovanja ter kako vzpostaviti alumni klub in pridobiti kvalitetno bazo članov.

Udeležence posveta bosta nagovorila rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Ivan Svetlik, in prorektorica za prenos znanja, prof. dr. Tanja Mihalič, ki bo vodila posvet. Svoje izkušnje, znanja in priporočila s področja razvoja in vodenja alumnov bodo z nami delili Clive Gee, direktor razvoja in alumnov na Univerzi Brunel iz Londona, in predstavniki alumni klubov s treh članic Univerze v Ljubljani.

Prijave sprejemajo do vključno 10. oktobra 2016.

Vir in več informacij: UL, 22. 9. 2016

(Skupno 33 obiskov, 1 današnjih obiskov)