Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije z British Council organizira posvet z naslovom Študij v tujini – Kje začeti?, ki bo potekal v sredo, 6. februarja 2013 in v četrtek 21. marca od 16.30 – 19.00 v Študentski hiši Srce v Ljubljani, na Židovski cesti 6 v Ljubljani.

Na posvetu, ki bo potekal v predavalnici v 1. nadstropju, bo Doris Sattler iz javnega sklada predstavila tematiko študija v tujini (postopek priprave in sprejem na študij v tujini ter možnosti štipendiranja študija v tujini), G. Chris Bishop iz mednarodne šole British International School v Ljubljani in izpraševalec za izpite IELTS na British Council pa bo predstavil mednarodni izpit iz angleškega jezika IELTS (International English Language Testing System). Z opravljenim izpitom IELTS je mogoče študirati v številnih mednarodnih ustanovah in dokazati znanje angleščine ob prijavi na delo v podjetjih po vsem svetu.

Prijave kandidatov za udeležbo na delavnici sprejema Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije do zasedbe mest na elektronski naslov ad-futura[@]sklad-kadri.si. V prijavi obvezno navedite, katerega dne se želite udeležiti delavnice (6. 2. ali 21. 3.). O potrditvi prijave boste pisno obveščeni.

Vir: Javni sklad RS za razvoj kadrov, 29. 1. 2013

(Skupno 17 obiskov, 1 današnjih obiskov)