Zavod RS za šolstvo pripravlja letošnji, deseti posvet z delovnim naslovom KAKO OTROK RAZISKUJE, SE UČI IN IZRAŽA kot osrednji letni dogodek v okviru mreže mentorskih vrtcev in študijskih skupin –za vodstvene, svetovalne in strokovne delavce vrtcev in vrtcev pri OŠ.

Tako kot doslej bo posvet vsebinsko zajemal pogled nazaj – tj. refleksijo dela študijskih skupin in izmenjavo izkušenj v spletni učilnici v šolskem letu 2011/12 – kot tudi pogled naprej – tj. napoved in predstavitev osrednje študijske teme za novo šolsko leto.

Na programu bodo predavanja priznanih strokovnjakov in predstavitve primerov dobre prakse iz vrtcev RS, del časa pa bo tudi za druženje in ogled muzeja v naravnem okolju Postojnske jame.

Natančnejši program z vabilom boste prejeli v začetku septembra 2012.

Zaradi organizacije posveta ter priprave zbornika in zgoščenke prosijo, da jim  svojo predprijavo /namero o udeležbi na posvetu sporočite do petka, 6. julija 2012, in sicer z izpolnjeno elektronsko prijavnico.

Za dodatne informacije lahko pokličete po telefonu 051 697 142 (Fanika Fras Berro) ali pišete na elektronski naslov: fanika.fras@zrss.si.

Vabilo k predprijavi

Vir: ZRSŠ

(Skupno 24 obiskov, 1 današnjih obiskov)