V Katoliškem domu prosvete Sodalitas v Tinjah se bo v ponedeljek, 26. marca 2012, ob 14.30 pričel POSVET ZA RAVNATELJE ŠOL S SLOVENSKIM UČNIM JEZIKOM V ITALIJI.   Posvet bo potekal v Tinjah in v Celovcu, zaključil pa se bo 28. marca ob 15. uri v Celovcu.

Posvet za ravnatelje šol s slovenskim učnim jezikom iz Italije, na katerega vabi Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, vsebinski in organizacijski del pa izvede Zavod RS za šolstvo, je letos deveti po vrsti. Slovenski ravnatelji osnovnih, nižjih in višjih srednjih šol iz Furlanije Julijske krajine se srečujejo v izbranih slovenskih regijah.

Program posveta sta oblikovala dr.Teodor Domej, strokovni nadzornik za slovenščino na srednjih šolah na Koroškem in Andreja Duhovnik Antoni, višja pedagoška svetovalka za slovenske šole v Italiji.

Informacije o posvetu dobite pri ga. Andreji Duhovnik Antoni, višji svetovalki za slovenske šole  v Italiji in koordinatorici seminarja, Zavod RS za šolstvo, OE Koper, Cankarjeva 5, telefon. 05/610-06-04, GSM: 041/274-764, e-pošta: andreja.duhovnik@zrss.si

Vir: ZRSŠ

 

(Skupno 16 obiskov, 1 današnjih obiskov)