Na spletišču Andragoškega centra Republike Slovenije je z dne 29. 5. 2015 objavljeno povabilo, da na spletni strani http://pregled.acs.si predstavite svoje izobraževalne dejavnosti v šolskem letu 2015/2016 ter tako prispevate k celovitemu pregledu ponudbe in izobraževanja odraslih v Sloveniji in dodatno promovirate izobraževalne dejavnosti vaše ustanove.

Andragoški center Slovenije v sodelovanju z različnimi ponudniki izobraževanja odraslih na spletni strani KAM PO ZNANJE – Pregled ponudbe izobraževanja odraslih redno objavlja pregled izobraževalnih možnosti za odrasle v Sloveniji. Spletna stran je zasnovana tako, da različnim ponudnikom izobraževanja odraslih daje možnost, da promoviramo svojo izobraževalno ponudbo v najširši in strokovni javnosti ter tudi izboljšujejo svojo prepoznavnost.

PregledKamZnanje

V preteklem letu je možnost brezplačne objave in promocije svojih izobraževanj izkoristilo 235 raznovrstnih ustanov. Predstavile so preko 4.300 izobraževalnih programov s področja formalnega in neformalnega izobraževanja.

Uporabniki na spletni strani najdejo informacije o izvajalcih izobraževanja odraslih, izobraževalnih programih ter druge koristne informacije in zanimive povezave na spletne strani s področja izobraževanja in učenja odraslih. Kot takšna je spletna stran primeren vir različnim uporabnikom, ki iščejo informacije izobraževanju odraslih v Sloveniji. Podatki, objavljeni na spletni strani, so dostopni tudi preko spletne strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in portala Moja izbira.si Centra RS za poklicno izobraževanje, pri svojem delu jih uporabljajo tudi zaposlitveni svetovalci na Zavodu za zaposlovanje ter zaposleni v svetovalnih središčih za izobraževanje odraslih, kar dodatno pripomore k promociji institucij in programov objavljenih na spletni strani.

Prijave zbiramo do konca junija, dopolnitve in posodobitve vpisanih podatkov pa bodo možne celo leto. Na voljo sta dva načina prijave, in sicer prek spletnih obrazcev ali prek tiskanih obrazcev.

Priporočamo uporabo spletnih obrazcev. Po registraciji boste pridobili uporabniško ime in geslo, ki vam bosta omogočila, da vnesete podatke o svoji ustanovi in izobraževalnih programih. Ko so podatki vneseni, jih lahko s pomočjo uporabniškega imena in gesla po potrebi spreminjate in dopolnjujete.

Dodatne informacije so vam na voljo pri Eriki Brenk (T: 01 5842 570; E: erika.brenk@acs.si) in v tajništvu ACS (T: 01 5842 560).

 

(Skupno 20 obiskov, 1 današnjih obiskov)