Na spletni strani ARRS je objavljen Poziv za prijavo kot COST Ekspert in poziv mlajšim raziskovalcem za sodelovanje na 8. COST Tehnološki platformi za gozdove.

Evropski medvladni program COST (European Cooperation in Science and Technology; kratka predstavitev COST je na strani RTD) išče strokovnjake z vseh znanstvenih in raziskovalnih področij za strokovno anonimno ocenjevanje dejavnosti COST. Podrobnosti so opisane na spletni strani COST, na kateri so tudi internetni prijavni portal, informacijski letak in drugo.

Kontaktna oseba za morebitna dodatna vprašanja je Dr. Primož Pristovšek: primoz.pristovsek@arrs.si.

Po uspešni delavnici COST tehnološke platforme za gozdove (COST – Forest Technology Platform, FTP) v letu 2011 so se organizatorji (COST, FTP, EFPRO, INNOVAWOOD in EFI) odločili, da povabijo mlajše raziskovalce, da še enkratpredstavijo svoje ideje na 8. FTP konferenci v Barceloni, ki bo potekala od 11. do 14. 3. 2013. Mlajši raziskovalci (doktorski študenti in podoktorandi s poklicno kariero manj kot 8 let) z univerz, raziskovalnih organizacij in podjetij so vabljeni, da predstavijo rezultate in zamisli o svojem raziskovalnem delu. Za predstavitev bodo izbrali okoli 25 mlajših raziskovalcev, ki bodo lahko brezplačno obiskali konferenco FTP. Stroške potovanja, nastanitve in dnevnic jim bo povrnil COST.

Podrobnosti o razpisu ter prijavni obrazec najdete na spletni strani COST. Prijave je treba poslati na naslov mail@forestplatform.org do 10. 1. 2013.

Kontaktna oseba: Katalin ALFÖLDI Policy officer for Inclusiveness and Excellence COST Office | Avenue Louise 149 1050 Brussels | Belgium
Tel: +32 (0) 2 533 38 29 | Fax: +32 (0) 2 533 38 90 katalin.alfoldi@cost.eu  | www.cost.eu

Vir: ARRS, 17. 12. 2012

(Skupno 17 obiskov, 1 današnjih obiskov)