Zavod za zaposlovanje (ZRSZ) je na spletni strani objavil šesti javni poziv za vpis v register izvajalcev programov aktivne politike zaposlovanja. Tokratni poziv prinaša novosti pri programih institucionalnega usposabljanja, še naprej pa vsebuje vse dosedanje štiri sklope programov.
 
Novost je dopolnjen prvi sklop, ki vsebuje programe institucionalnega usposabljanja. V tem sklopu je glede na potrebe trga dela dodanih devet novih programov. Ravno tako so nekateri programi dodatno odprti za določene območne službe Zavoda.

Šesti javni poziv je odprt od objave na spletni strani. To pomeni, da lahko izvajalci kadar koli od objave poziva posredujejo predloge za vpis v register. Predloge lahko oddajo osebno ali po pošti na naslov Centralne službe Zavoda, ki ima sedež v Ljubljani.

Zavod z javnim pozivom pridobi predloge izvajalcev za izvajanje programov usposabljanja in izobraževanja v okviru aktivne politike zaposlovanja. Programi so namenjeni brezposelnim in drugim iskalcem zaposlitve, s ciljem, da pridobijo nova znanja in veščine glede na potrebe trga dela in si tako izboljšajo zaposlitvene možnosti.

Več o razpisu

Vir: ZRSZ, 20. 8. 2012

(Skupno 23 obiskov, 1 današnjih obiskov)