Sindikat Mladi plus in Študentska svetovalnica vabita na dve predavanji. Predavanje “Študij in izmenjave v tujini” bo potekalo 27. marca 2013, predavanje “Delo in prakse v tujini” pa 28. marca 2013.

  • ŠTUDIJ IN IZMENJAVE V TUJINI
    Predavanje je namenjeno vsem, ki jih zanima redni študij v tujini ali pa kratek študijski “skok” v tujino. Predstavili bodo potek priprav na redni študij, možnosti štipendiranja in izmenjave, ki so vam na voljo – tako v Evropi kot drugod po svetu. Potekalo bo v Študentski hiši SRCe na Židovski stezi 6.,v sredo, 27. marca 2013 ob 18. uri. Obvezna je predhodna prijava udeležbe na naslovu info@mladiplus.si, najkasneje 1 dan pred predavanjem. Število mest je omejeno.
  • DELO IN PRAKSE V TUJINI
    Na predavanju bodo predstavili možnosti, ki se ponujajo – tako za družboslovce kot naravoslovce. Prav tako bodo predstavili možnosti redne zaposlitve v tujini. Kje začeti, kako pridobiti vize in ostalo. Potekalo bo v Študentski hiši SRCe na Židovski stezi 6., v četrtek, 28. marca 2013 ob 18. uri. Obvezna je predhodna prijava udeležbe na naslovu info@mladiplus.si, najkasneje 1 dan pred predavanjem. Število mest je omejeno.

Vir: CNVOS, 22. 3. 2013

 

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)