Vabljeni na spletno predstavitev monografije Izzivi inkluzije pri vseživljenjskem učenju in izobraževanju odraslih s posebnimi potrebami. Monografija je mozaik znanja in izkušenj o določenih motnjah in ovirah posameznikov, ki so zato pogosto spregledani pri inkluziji v izobraževanje in vseživljenjsko učenje.

Delo bo zapolnilo vrzel v pomanjkanju tovrstne literature. Kot je zapisal recenzent dr. Božidar Opara, bodo različni bralci, predvsem pa izobraževalci, učitelji, trenerji in organizatorji izobraževanja, našli na enem mestu zelo koristna in strokovno utemeljena znanja o vrstah posebnih potreb in odgovore, na vprašanje, kako različne osebe s posebnimi potrebami enakovredno vključiti v izobraževanje in učenje, prilagojeno njihovim zmožnostim.

Predstavitev je sestavni del foruma EPUO o izzivih vključenosti in dejavnega državljanstva. Lahko jo spremljate na spletu (Zoom) v sredo, 15. 12. 2021, od 9.00 do 10.30.

Vir in več informacij: ADS, 9. 12. 2021

Po predstavitvi so na spletno stran objavili Posnetek Izzivi inkluzije pri vseživljenjskem učenju in izobraževanju odraslih s posebnimi potrebami

(Skupno 76 obiskov, 1 današnjih obiskov)