Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije organizira informativno delavnico o razpisu programa Popestrimo šolo 2014/2015, ki je objavljen od 24. 10. 2014 na spletnih straneh sklada ter v Uradnem list št. 76/2014.

Informativna delavnica bo v torek, 4. novembra 2014 ob 9. uri, v veliki sejni dvorani Poslovnega centra Slovenijales, na Dunajski cesti 22 v Ljubljani. V kolikor bo interesentov veliko, bomo izvedli še drugo delavnico ob 12. uri.

V okviru delavnice vam bomo predstavili javni razpis ter pripadajočo dokumentacijo, podali vam bomo koristne informacije glede priprave vloge na razpis. Okvirno bomo predstavili tudi potek izvajanja programa ter odgovorili na morebitna vprašanja. Predlagamo, da si razpis in vso spremljajočo dokumentacijo pred udeležbo podrobno preberete.

Na delavnico se prijavite preko spletne prijavnice. Potrdilo o udeležbi bo prejela oseba, ki bo prva navedena na prijavnici. Potrdilo velja za vse prijavljene osebe. Za stavbo Slovenijalesa, ki se nahaja ob Gospodarskem razstavišču, je veliko parkirišče, zato lahko pozabite na skrbi z iskanjem prostega parkirnega mesta. V bližini Poslovnega centra Slovenijales se nahajata tudi glavna železniška in avtobusna postaja.

Vljudno vabljeni.

(Skupno 20 obiskov, 1 današnjih obiskov)