Urad za kohezijsko politiko pri Službi Vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko pripravlja predstavitveno delavnico dveh vmesnih vrednotenj, opravljenih v okviru Operativnega programa za razvoj človeških virov v letu 2011. Vrednotenji, ki sta bili opravljeni za 1. in 2. prednostno usmeritev (Izboljšanje kakovosti in učinkovitost sistemov izobraževanja in usposabljanja ter Izboljšanje posameznika za delo in življenje v družbi, temelječi na znanju), sta se zaključili v poletnih mesecih. Ocenjevali so ustreznost, učinkovitost, uspešnost, trajnost in skladnost izvajanjih instrumentov in podali mnoge ugotovitve in priporočila, tudi iz vidika spremenjenih socialno-ekonomskih razmer v Sloveniji.

Na predstavitveni delavnici opravljenega vrednotenja bi se radi organizatorji skupaj z deležniki v procesu vrednotenja (tako načrtovalci kot izvajalci instrumentov) in s predstavniki Evropske komisije opredelili do ugotovitev in do predlaganih ukrepov za učinkovitejše in uspešnejše izvajanje instrumentov v prihodnje.

Vse zainteresirane vljudno vabijo na srečanje, ki bo 24. novembra 2011 od 13. do uri v Centru Evropa, Dalmatinova 4, Ljubljana. Delavnica je odprtega tipa, zato omejitve za udeležbo ni. Vljudno pa vas prosijo, da zaradi organizacije potrdite svojo prisotnost do 21. novembra 2011 na naslov stasa.mesec@gov.si.

Vir: ACS, 15. 11. 2011

(Skupno 14 obiskov, 1 današnjih obiskov)