Andragoški center Slovenije vabi izvajalce izobraževanja odraslih k objavi izobraževalne ponudbe za odrasle v spletni Pregled ponudbe izobraževanja odraslih 2011/2012. S Pregledom že vrsto let seznanjajo najširšo javnost o možnostih formalnega in neformalnega izobraževanja in učenja odraslih, Pregled pa predstavlja tudi pomemben vir podatkov za informativno-svetovalno dejavnost ter analitično-raziskovalno dejavnost na področju izobraževanja odraslih.

V Pregledu se vsako leto predstavi okoli 300 izvajalcev izobraževanj za odrasle z več kot pet tisoč izobraževalnimi programi. Spletni Pregled ponudbe izobraževanja odraslih je dostopen na spletni strani Andragoškega centra Slovenije, Ministrstva za šolstvo in šport, Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve, na portalu Mojaizbira.si Centra RS za poklicno izobraževanje ter na številnih spletnih straneh drugih ustanov.

Vabijo vas, da v Pregledu tudi vi objavite izobraževalno ponudbo za odrasle, ki jo boste izvajali v novem šolskem letu, in tako še dodatno, brezplačno promovirate svojo izobraževalno dejavnost v širši javnosti.

Informacije o postopku prijave, ki poteka preko spletnih ali preko tiskanih obrazcev, lahko dobite na tukaj, za dodatna vprašanja pa so vam na voljo na telefonskih številkah 01 5842 570, 01 5842 560 in na elektronskih naslovih erika.brenk@acs.si ali info@acs.si.

Vir: CNVOS, 30. 5. 2011

(Skupno 22 obiskov, 1 današnjih obiskov)