Približuje se rok za oddajo prijave na Razpis za vpis na dodiplomske in enovite magistrske študijske programe za študijsko leto 2014/2015 – Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru, Univerze na Primorskem, Univerze v Novi Gorici ter javnih in koncesioniranih samostojnih visokošolskih zavodov. Prijavo za vpis je treba oddati preko elektronske vloge na e-naslovu portal.evs.gov.si/prijava do 5. 3. 2014.

Kandidatke in kandidate pozivamo, naj ne čakajo do zadnjega dne z oddajo prijave!

Če kandidat izpolnjuje prijavo z uporabniškim imenom in geslom, mora elektronsko poslano prijavo tudi natisniti, podpisati in priporočeno poslati do 5. 3. 2014 na naslov, naveden v levem zgornjem kotu prijave. Prijave poslane po roku se v postopku ne bodo upoštevale. Če pa kandidat izpolnjuje prijavo z digitalnim potrdilom, jo mora do 5. 3. 2014 elektronsko podpisati in poslati. V tem primeru prijave ni treba poslati po pošti.

Za morebitna vsebinska vprašanja o študiju, pogojih za študij in izbirnem postopku nudijo infromacije v času delovnih ur Visokošolske prijavno-informacijske službe na univerzah (telefoni in e-naslovi so objavljeni v razpisu za vpis). Za reševanje morebitnih tehničnih težav pri prijavi z digitalnimi potrdili ali elektronskim podpisovanjem prijave pa se kandidati lahko obrnejo na Enotni kontaktni center državne uprave (tel.. 080 2002 in e-naslov: ekc(at)gov.si; vsak dan od 7.00- 22.00 ure) za ostala vprašanja pa na Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport na elektronski naslov evs-prijava.mvzt(at)gov.si.

Navodila za izpolnjevanje prijave so objavljena na spletni strani MIZŠ. Prijavitelj lahko do njih dostopa ves čas izpolnjevanja prijave za vpis.

Vir: MIZŠ, 27. 2. 2014

(Skupno 24 obiskov, 1 današnjih obiskov)