eTwinning konferenca KONFeT bo dne 14. 4. 2011 v Kranjski Gori.

Letošnja eTwinning konferenca se bo odvijala v drugačni obliki, kot smo jo bili vajeni do sedaj. Potekala bo v okviru mednarodne IKT konference SIRikt  2011, sočasno s konferenco “Na poti k e-kompetentni šoli”. Vsebine konferenc se bodo prepletale. V dopoldanskem delu bodo udeleženci konference prisostvovali skupnemu plenarnemu delu nato pa bodo na vrsti delavnice z različnimi vsebinami.

V okviru delavnic bosta potekali 2  eTwinning delavnici (1 za začetnike ter 1 nadaljevalna za izkušene  eTwinnerje). V obeh delavnicah bomo raziskovali eTwinning Namizje in spletno učilnico TwinSpace. Udeleženci eTwinning konference se seveda lahko udeležijo tudi ostalih delavnic, ki bodo potekale sočasno ob eTwinning delavnicah. Delavnice izberete glede na vaše želje in interese.
Dne 14. 4. 2011 bo potekala tudi podelitev nagrad Zlati kabel najboljšim eTwinning projektom. Podelitev bo potekala v poznih popoldanskih urah v okviru slavnostne podelitve nagrad ostalim natečajem, ki so bili razpisani v okviru konference SIRikt 2011.
V prijavnem obrazcu označite  opcijo “Četrtek 14.4.2011 (konferenca eTwinning)”.
Vir: CMEPIUS, 3. 3. 2011
(Skupno 20 obiskov, 1 današnjih obiskov)