Na spletnem portalu SIO sta objavljeni novici o zaključevanju projekta E-šolstvo:

Zaključevanje projekta E-šolstvo, 17. 6. 2013

  • Za slovenske razmere se bo gigantski projekt e-šolstvo čez dva meseca zaključil. Zato na vseh ravneh razčlenjujejo njegove dosežke, iščejo njegove močne plati, ki so pospešile razvoj in spreminjanje dela v vrtcih, šolah in drugih izobraževalnih ustanovah; iščejo njegove slabosti; ugotavljajo, katere rešitve bi bilo smiselno vgraditi v šolski sistem. Pod drobnogled so projekt vzeli tudi vodje razvojnih skupin na delovnem srečanju 13. junija 2013 na Zavodu RS za šolstvo. Ovrednotenja so se lotili po metodi šestih klobukov… Ocenili so SIRIKT 2013..
  • V drugi polovici srečanja so obravnavali projekte, poimenovane e-up (e-učenje in e-poučevanje): ustvarjalni razred, e-učbeniki, e-šolska torbe, pedagogika 1:1 oz. inovativna pedagogika, eu-listovnik. Razmišljajo pa že o konferenci SIRIKT 2014, nadaljnji informatizaciji šolstva in umestitvi starih e-seminarjev v sedanji sistem šestih e-kompetenc.

Projekt Svetovanje v E-šolstvu skozi čas in sliko, 17. 6. 2013

Projekt E-šolstvo je od leta 2009 dalje nadgrajeval, razvijal in zagotavljal podporo pri uvajanju najnovejših pristopov povezanih z uporabo modernih tehnologij v vzgojno-izobraževalnih ustanovah. … Več o samem projektu skozi čas in sliko.

(Skupno 36 obiskov, 1 današnjih obiskov)