Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje so pripravili 10.0 različico računalniškega programa Kam in kako, ki ga že od leta 1999 uporabljajo pri svojem delu svetovalni delavci na osnovnih in srednjih šolah in poklicni svetovalci na Zavodu za zaposlovanje in drugi svetovalci, ki se ukvarjajo s svetovanjem mladine in odraslih.

V letošnjem letu se je vodstvo Zavoda odločilo, da pokrije strošek državne licence in tako omogoči dosedanjim uporabnikom in novim, ki se ukvarjajo s poklicnim svetovanjem mladini in odraslim na šolah in poklicno svetovalnih centrih pridobiti program brezplačno.

Pogoj za takojšnjo pridobitev uporabe programa je usposobljen svetovalec, ki to dokaže s potrdilom, ki ga je dobil na delavnici za uporabo računalniškega programa in ga je organiziral Zavod za zaposlovanje v preteklih 10 letih.

Vsi tisti, ki tega potrdila nimate, se boste morali najprej udeležiti usposabljanja in potem boste pridobili dostop do programa Kam in kako. Na Zavodu RS za zaposlovanje želijo, da program pri svojem delu uporabljajo le usposobljeni svetovalci, da ne bi prihajalo do napačnih, nepopolnih interpretacij rezultatov.

Datumov za usposabljanje še ni, ker jih bodo oblikovali glede na število prijavljenih iz posameznih območij Slovenije, zato se prijavite čim prej.

Za več informacij lahko pokličete na 01 24 24 360 – Zlata Šlibar ali pišete na elektronski naslov " class="broken_link">.

Prijavnica za usposabljanje

Naročilnica za program

Več >> Program Kam in kako

(Skupno 20 obiskov, 1 današnjih obiskov)