GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana vabi mlade in kreativne posameznike ali skupine, da predstavijo svoje zamisli ali rešitve na razpisu »I3 ideja, invencija, inovacija«. Zamisli bodo izbirali strokovnjaki s področja znanosti, družboslovja in gospodarstva ter najbolj izvirne in zanimive predstavili 24. in 25. maja na razstavi Izzivi gospodarskega razvoja, kjer bodo podeljene tudi nagrade in priznanja.

Prijavijo se lahko študentska/mladinska društva ali mladi posamezniki, stari največ 27 let, s svojimi inovativnimi idejami, vendar lahko vsako formalno/neformalno društvo ali posameznik kot nosilec pošlje le eno prijavo, lahko pa sodeluje kot soavtor pri največ treh prijavah.

Prijavijo lahko zamisel za nov izdelek, postopek ali storitev, bistveno izboljšan izdelek, postopek ali storitev, ki rešuje določen problem v okolju, ali kakšno drugo inovativno in kreativno zamisel. Med vsemi pravočasno in pravilno prijavljenimi idejami bodo v okviru foruma mladih talentov ocenjene in izbrane najbolj inovativne ideje oz. projekti med mladimi.

Rok za prijavo na izziv je 23. april, dodatne informacije pa so na voljo na spletni strani: www.ozljubljana.si ali preko e-naslova: i3@mpm.si.

Vir: UM, 13. 4. 2012

(Skupno 9 obiskov, 1 današnjih obiskov)