Mednarodne štipendije UNESCO-l´OREAL »For Women in Science« so namenjene mladim znanstvenicam na doktorskem ali postdoktorskem študiju na področju naravoslovnih znanosti, vključno z biologijo, biokemijo, biotehnologijo, agrikulturo, medicino, farmacijo ali fiziologijo, ki bodo svoje raziskovalno delo opravljale v tujini. Kandidatke ne smejo biti starejše od 35 let, raziskovalni projekti, ki jih prijavljajo, pa ne smejo vključevati testiranj na živalih.

Rok za oddajo vlog za mednarodne štipendije je 31. maj 2011. Kandidatke morajo svojo vlogo v dveh izvodih poslati na Urad Slovenske nacionalne komisije za UNESCO, Kotnikova ulica 38, 1000 Ljubljana v zaprti kuverti s pripisom: » Razpis za mednarodne štipendije programa UNESCO-L´OREAL »Za ženske v znanosti« 2010«. Dodatne informacije daje Barbara Urbanija na T: 01 478 4799 ali E: barbara.urbanija@gov.si.

Več informacij o programu »For Women in Science« ter razpisnih pogojih in potrebni dokumentaciji za mednarodne štipendije lahko najdete na naslednjih povezavah:

Razpisni pogoji

 

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)