Na spletišču Univerze na Primorskem je z dne 3. 2. 2014 objavljena novica o razpisu za vpis v dodiplomske študijske programe 1. stopnje in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2014/2015.

Univerza na Primorskem je na 31 dodiplomskih študijskih programih 1. stopnje skupno razpisala 1.635 mest, od tega 1.340 za redni in 295 mest za izredni študij.

Dijaki bodo informacije o študijskih programih in o možnostih nadaljnjega šolanja na fakultetah Univerze na Primorskem (UP) prejeli na informativnih dnevih, ki bodo v petek 14. 2. in v soboto 15. 2. 2014. Za dodatne in sprotne informacije bo skrbela tudi nova Visokošolska prijavno-informacijska služba Univerze na Primorskem (VPIS UP). Že tretje leto zapovrstjo pa bomo za dijake, ki prihajajo k nam iz drugih, bolj oddaljenih slovenskih krajev, organizirali brezplačni avtobusni prevoz na Primorsko.  

Novost je vzpostavitev nove Visokošolske prijavno-informacijske službe UP (VPIS UP), ki bo kandidatom za vpis omogočila neposreden stik z univerzo. Od ustanovitve dalje je namreč vpisovanje potekalo prek vpisne službe Univerze v Ljubljani, odslej pa bo UP nudila vse informacije o prijavno-izbirnem postopku za študijsko leto 2014/2015.

Več…

(Skupno 10 obiskov, 1 današnjih obiskov)